Leer Spaans via Skype

Bij Caraluna kun je ook Spaans leren in Ecuador!

Eén-op-één Spaanse les in Quito

Ook voor onze lessen in Ecuador werken wij met ervaren docenten. Je volgt bij hen een intensieve cursus van 4 tot 8 uur per dag voor een periode van minimaal 2 weken. Je kunt kiezen voor individuele lessen, of les met z'n tweeën als je samen reist.

De lessen starten op maandag. Per 4 uur les is er een pauze van 20 minuten, in die pauze kun je koffie of thee drinken en bijpraten met de andere studenten. In overleg met je docent is het mogelijk om tijdens je lessen een keer een markt of museum te bezoeken, zodat je ook in de praktijk je Spaans kunt oefenen. Daarnaast zijn er vaak extra lessen zoals salsa- en kooklessen en in de weekenden worden er regelmatig excursies georganiseerd.

Verblijf in een gastgezin

Tijdens je verblijf in Quito logeer je in een gastgezin. Dit geeft je de mogelijkheid om je Spaans te oefenen en kennis te maken met de Ecuadoraanse cultuur. De gezinnen zijn met zorg geselecteerd en hebben ervaring met buitenlandse studenten in huis. Alle gastgezinnen bevinden zich op loopafstand van de school. Inbegrepen zijn een eigen kamer, 3 maaltijden per dag en je was wordt gedaan.

Neem nu contact met ons op voor meer informatie of het plannen van je reis!
My status

De kosten voor Spaanse les + verblijf in gastgezin:

Prijzen zijn per persoon Individuele les Les in groepje (wanneer
2 personen samen reizen)
Aantal uur les
per dag
Prijs voor 2 weken Prijs per extra week Prijs voor 2 weken Prijs per extra week
4 700 350 600 300
5 800 400 675 330
6 900 450 750 365
7 1000 500 825 405
8 1100 550 900 440

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen per persoon in USD.

Wij willen graag dat je het naar je zin hebt tijdens je verblijf in Quito, en dat er -als dat nodig is- iemand is die je kan helpen. Daarom werken wij met een studiecoördinator die naast Spaans ook Engels spreekt. Die je vragen kan beantwoorden met betrekking tot de school, het gastgezin, Quito, excursies etc. Zij kan je ook helpen als je bijvoorbeeld naar een dokter moet, of als je hulp nodig hebt bij het verlengen van je visum. Er is telefoonnummer voor noodgevallen wat 24 uur per dag beschikbaar is.

Verder zijn in begrepen:
  • Afhalen van het vliegveld bij aankomst in Quito
  • Les materiaal
  • Salsa- en kooklessen
Niet inbegrepen:
  • Weekend excursies