Leer Spaans via Skype

Caraluna is een jonge, professionele taalschool, gevestigd in Amsterdam, die het Spaans voor iedereen toegankelijk wil maken. Spaans is 'hot' en veel Nederlanders willen het leren. De ideale manier is natuurlijk privé-les, maar het volgen van privé-les in Nederland is duur. Een taalreis naar Spanje of Zuid-Amerika is geweldig, maar niet voor iedereen weggelegd. Door bij ons online lessen te volgen profiteer je van alle voordelen van een privé-les, maar zonder de hoge kosten. Je kunt al studeren vanaf 2 uur per week, maar ook voor een intensieve cursus kun je uiteraard bij ons terecht. Iedereen kan nu dus Spaans leren en het is nog leuk ook!

Je aanspreekpunt is Saskia van de Kasteelen. Zij bezocht zelf voor het eerst in 2002 Ecuador en volgde daar Spaanse les in Quito en het Amazone gebied. Sinds die tijd is zij regelmatig teruggeweest en heeft tijdens deze bezoeken contact gelegd met de docenten waarmee Caraluna samenwerkt. Zij heeft naast Ecuador diverse andere landen in Zuid-Amerika bezocht. Mail haar met al je vragen over de lessen in het algemeen, hulp bij installatie of gebruik van Skype of betalingen. Ook voor het afspreken van een proefles of het boeken van lessen kun je bij haar terecht. Mails worden binnen 24 uur beantwoord, wil je direct contact dan kan dat via Skype My status

Wij werken samen met docenten uit Ecuador die Spaans als moedertaal hebben. Zij zijn in het bezit van een diploma 'Teaching Spanish as Second Language' en hebben veel ervaring opgedaan (de meeste meer dan 15 jaar!) door te werken op de beste taalscholen van Quito. Ondanks hun ruime ervaring zijn het jonge mensen met een brede interesse. Zij spreken Engels en hebben naast hun diploma 'doceren van Spaans als tweede taal' ook allemaal een bachelor degree op een ander gebied behaald. Zij zullen je op een leuke, motiverende manier Spaans leren.

De naam van onze school 'Caraluna' bestaat in het Spaans officieel niet. Het is een samentrekking van de woorden cara (gezicht) en luna (maan), dus letterlijk vertaald 'gezicht van de maan'. Misschien ken je het nummer met gelijknamige titel van de groep 'Bacilos'. Onze docenten leggen je tijdens de les graag uit waar het over gaat, maar je kunt het nu al vast beluisteren.

Toch liever Spaanse les in Ecuador? Caraluna biedt ook Spaanse les in Quito aan!