Leer Spaans via Skype

Online Spaanse les. Hoe werkt dat?

Om de lessen te kunnen volgen heb je het volgende nodig:

 1. Een computer met internetverbinding en webcam/headset*
 2. Een Skype account. Heb je nog geen account maak het dan hier aan
 3. Maak een afspraak voor een gratis proefles of boek nu direct je lessen
 4. Zodra je van ons een bevestiging hebt gekregen log je op de afgesproken tijd in op Skype en kunnen de lessen beginnen
* Het gebruik van alleen een headset is eventueel mogelijk maar niet wenselijk. De praktijk heeft uitgewezen dat les via een webcam effectiever is en prettiger voor docent en student.

Contact caraluna

Gratis proefles aanvragen? Mail ons!

De lesniveau's:

Iedereen kan bij ons Spaanse les volgen. Doordat je één-op-één les krijgt kunnen de lessen op jou afgestemd worden. Tijdens je eerste les neemt je docent een korte test af waardoor je niveau bepaald kan worden. Aan de hand daarvan wordt het lesprogramma opgesteld en daarbij wordt uiteraard rekening gehouden met jouw doel en wensen.

 • Les op beginners-, gevorderd- en vergevorderd niveau
 • Ga je op reis of ben je van plan om een stage in het buitenland te volgen? Wij bereiden je voor op je reis!
 • Wil je een erkend diploma halen? Onze docenten zijn gecertificeerd om je voor te bereiden op het DELE-examen. Het 'Diploma de Español como Lengua Extranjera' (Diploma Spaans als Vreemde Taal), is een internationaal erkend diploma dat wordt toegekend door het Spaanse Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Sport.

Het lesschema:

 • Lessen worden gegeven van maandag tot en met vrijdag vanaf 1 uur 's middags, dit in verband met het tijdsverschil met Ecuador.
  In overleg is het mogelijk om les te volgen op zaterdag. Er geldt dan een toeslag van 20%.
 • Een lesuur duurt 60 minuten en je kunt per les 2, 3 of 4 uur studeren. De lessen van 3 en 4 uur hebben een korte pauze.
 • Je bepaalt je eigen studietempo! Je kunt je studeren vanaf 2 uur per week tot een intensieve cursus waarbij je iedere dag les hebt. Wij adviseren om minimaal 2x per week een les van 2 uur te nemen.
  Als je je inschrijft voor een intensieve cursus krijg je korting, afhankelijk van het aantal uren per week kan die korting behoorlijk oplopen.

Meteen starten met les? Ga naar de registratie formulier om lessen te boeken